Kestävä korjaus ja
suojaus
betonirakenteet

Olipa työsi betonin korjausta, pintasuojausta, vedeneristysruiskutusta tai liitosten tiivistämistä, tarjoamme sinulle - suunnittelijat, arkkitehdit, kehittäjät ja vastuussa olevat viranomaiset - innovatiivisia tuotejärjestelmiä, joita tukevat ainutlaatuinen palvelu ja tuki.

Vakauden, kestävyyden ja kestävyyden varmistaminen

Siltojen, tunneleiden, monikerroksisten pysäköintialueiden, lentoasemien, satamarakenteiden ja jopa viemärijärjestelmien rakentaminen ja korjaus ovat yleensä erittäin monimutkaisia toimia. Tällaisilla hankkeilla on valtava merkitys maan kehityksen kannalta, ja siksi niitä toteutetaan usein julkisuudessa. Pienetkin viat tai virheet voivat aiheuttaa kalliita seurauksia, heikentää mainetta ja ääritapauksissa jopa vaarantaa hengen. Tuotteemme ja palvelumme avulla asiakkaamme voivat pysyvästi varmistaa tällaisten rakenteiden vakauden, kestävyyden ja kestävyyden.

Räätälöityjä ratkaisuja teollisuudelle

Sama koskee teollisuusasiakkaitamme. Näille tarjoamme ratkaisuja, jotka ovat yhtä erilaisia ja yksilöllisiä kuin kunkin työn erityisvaatimukset. Kemiallisesti ja mekaanisesti erittäin kestävästä, WHG (Water Resources Act) -yhteensopivasta teollisuuslattiasta kemianteollisuuteen johtaviin lattiajärjestelmiin elektroniikkateollisuudessa ja tiheäpintaisiin pinnoitteisiin sekä suojaus- ja korjausjärjestelmiin erottimissa ja jätevedenpuhdistamoissa. Hyvä tuote ei kuitenkaan yksin riitä takaamaan yrityksen menestystä. Ammattimainen sovellus on yhtä tärkeä. Koulutamme siis säännöllisesti applikaattoreita tuotejärjestelmiemme oikeaan käyttöön. Tämän lisäksi kokeneet työntekijämme tukevat myös suunnittelijoita, arkkitehteja ja kehittäjiä sekä suunnitteluvaiheessa että paikan päällä ja seisovat heidän rinnallaan heidän toteuttamalla rakennus- ja korjausprojektejaan.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123