Betonin valmistus
Joka paikassa parempi
Aspekti

Tarjoamme valmiiden betonivalmisteiden, valettujen betonikomponenttien ja betonituotteiden valmistajille laadukkaita ja moitteettomia tuotteita. ja avaamme uusia mahdollisuuksia arkkitehdeille ja suunnittelijoille kustannustehokkaaseen rakentamiseen korkeimpien standardien mukaisesti. Auta heitä siten parantamaan konkreettisuutta kaikilta osin.

LUO UUDET NÄKYMÄT

Nykyaikaisilla järjestelmäratkaisuillamme, jotka on räätälöity kullekin erityisvaatimukselle, varmistamme betonin ja betonituotteiden laadun ja valmistuksen jatkuvan parantamisen sekä niiden käytön, käsittelyn ja kovettamisen yksinkertaistamisen. Missä tahansa oletkin teollisuudenalalla, voit luottaa asiantuntijamme osaamiseen ja asiantuntemukseen vastataksemme tarpeisiisi ja auttaaksemme varmistamaan, että projektisi onnistuu kaikilta osin.

KOKONAINEN TUOTETUOTE BETONIN TUOTANTOON

Varhainen lujuus, lopullinen lujuus, tiiviys, kestävyys, pinnan laatu ja helppo sijoittaminen - lisäaineidemme avulla betoni voidaan säätää juuri tarvitsemiesi suorituskykyominaisuuksien mukaan. Kovetusaineemme suojaavat tuoretta betonia kuivumiselta, kun taas irrotusaineet varmistavat, että betoni voidaan erottaa optimaalisesti muotista jättäen korkealaatuiset tasapintaiset pinnat. Ja jos vaurioita ilmenee joko kuljetuksen tai paikan päällä, tarjoamme laajan valikoiman betonisia kosmeettisia valmisteita, joilla voidaan tehokkaasti muokata ja korjata kyseisiä alueita jättäen tahraton, täydellisesti yhteensopiva pinta.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123